Sărbătorește ziua ta de naștere la GreenLandia! Noi ne ocupăm de toate detaliile.

loc de joaca bucuresti
Se apropie ziua celui mic si nu știi ce surpriza să ii faci? Bugetul tău este unul redus? Ai vrea să fie un eveniment unic,  dar in condiții de maximă siguranță ? 
 
La GreenLandia organizam cele mai frumoase petreceri aniversare pentru micuții tăi! Unul dintre cele mai frumoase locuri de joaca din București, GreenLandia este locația ideală pentru petrecăreți micuți dar plini de viată! Noi ne asigurăm că planificarea unei petreceri este cât mai ușoară, în așa fel încât tu să te bucuri alături de micuţii sărbătoriţi și invitaţii voștri. Pachetele noastre diversificate includ: decorațiuni tematice, face-painting, meniu si multe alte surprize pentru cei mici!

Și, pentru că nu doar zilele de naștere sunt motive de bucurie, organizăm și serbări școlare, evenimente speciale pentru cei mici sau private sau zile onomastice.

Adică să te simți ca acasă!!! Iți poți alege unul din pachetele descrise pe website si poți adaugă extra-opțiuni  atât pentru invitați cat si pentru copii, iar noi ne îngrijim sa te simți perfect!

Completează formularul de Rezervare

Odată trimis formularul de rezervare, te vom contacta pentru confirmare rezervării si plata avansului .