Loc de joaca pentru copii București

Este un tărâm al petrecerilor, în care o echipă bine pregătită este angrenată în organizarea de evenimente pentru copii, cu diferite prilejuri: serbări de sfârşit de an şcolar, zile onomastice şi aniversare, petreceri private etc.

Prin designul interior atât de diferit de celelalte locuri de joacă, GreenLandia inovează divertismentul pentru cei mici, stimulându-le nu doar apetitul pentru voie bună, ci şi imaginaţia, şi dezvoltându-le abilităţile de a acţiona în echipă, dar şi individual.

În plus, spaţiul aproape cosmic îi aduce pe cei mici mai aproape de lumea extraterestră şi le trezeşte interesul şi dorinţa de cunoaştere şi explorare a unor universuri noi. GreenLandia – un loc de joacă ALTFEL!

  • Suntem haioși, suntem zâmbitori, suntem bucuroși să va primim!
  • Suntem dedicați și ne place să organizăm cele mai țări petreceri pentru copii;
  • Avem animatori, cabina foto, piniata si multe altele;
  • Avem spațiu dedicat părinților.
loc de joaca copii in bucuresti

Cel mai bun loc de joaca pentru copii

Aici găsești locul perfect pentru o doză reușită de distracție alături de cele mai îndrăgite făpturi magice. Prinți și prințese, eroi și făpturi magice intră în lumea jocului alături de copilul tău, oferindu-i o experiență de neuitat! Imaginează-ți o lume magică, în care totul este posibil, unde distracția și veselia te înconjoară și cele mai frumoase vise se împlinesc. La GreenLandia, este lumea copilăriei, a jocurilor nesfârșite și a veseliei. Este locul în care odată intrat în joacă, nu vrei să mai pleci. La GreenLandia sărbătorim oamenii dragi și suntem atenți ca distracția să fie mereu la cote maxime.
Așa că …
Haideți cu noi în lumea GreenLandia, în lumea jocului, unde ne jucăm, explorăm și ne antrenăm creativitatea.