GreenLandia Playground

Știi cum e sa ai un VIS devenit Realitate?! Noi, cei de la GreenLandia , am aflat…si te invitam si pe tine, COPIL Frumos, PARINTE Drag sau OM Bun sa descoperi acest mirific loc. Pentru TINE , copil bun si părinte drag, am inovat acest concept inedit unde regăsești un loc Magic😍  colorat si vesel, aer curat,  înconjurat de 2000 creioane colorate , pe o suprafață de 350 mp unde te așteaptă un ambient plăcut. 

Dragi părinți, bunici si unchi,

Dacă ziua copilului dumneavoastră se apropie şi nu aţi găsit încă spaţiul potrivit pentru acest eveniment, puteți apela cu încredere la noi. Organizăm cele mai distractive şi colorate aniversări pentru copii, chiar în sectorul 5/6 al Bucureștiului, la un preț atractiv! Avem un mic paradis al copiilor, dar si un loc de relaxare pentru adulţi.

Petrecerea include spaţiul rezervat timp de 3-4 ore  în exclusivitate sărbătoritului şi invitaţilor lui: locul de joacă, boxa audio, jocuri interactive, busy board, trambulină, cărți, planșe de colorat și o mulțime de jucării montesorri pentru copii. În plus, invitaţia electronică la petrecere este din partea casei!

Vă așteptăm cu drag, intr-un loc creat cu multă dragoste de o mama si o echipă de OAMENI care știu exact ce au nevoie si ce adoră copiii zilelor noastre!

VA PREZENTAM SPATIUL DE JOACA GreenLandia, UN LOC MAGIC PENTRU CEI MICI!

Loc de joaca in București pentru copii tai

Locurile de joacă GreenLandia amplasat în interiorul complexului New Residence, este o adevărată atracție pentru copii. Avem pregătită o zonă pentru copii mici 1-8 anișori, cuburi, mașinuțe, trambulina și multe altele. Pentru părinți avem rezervată o zonă specială, unde aceștia se pot relaxa răsfoind o revistă și savurând o cafea sau diverse băuturi proaspăt preparate. Puteți chiar comanda si pizza pentru dumneavoastră sau copii. 

GreenLanida - loc de joaca pentru copii

GreenLandia este mai mult decât un spațiu de joacă pentru copii. Este locul de dezvoltare a copiilor, cafeneaua relaxantă a părinților și spațiul de întâlnire a oamenilor creativi. Pentru că la GreenLanida totul este nou, minunat, altfel! Vino și tu! O să-ți placă la nebunie!

Dacă ziua copilului dumneavoastră se apropie şi nu aţi găsit încă spaţiul potrivit pentru acest eveniment, puteţi apela cu încredere la noi. Organizăm cele mai distractive şi colorate aniversări pentru copii, la un preţ atractiv!

Toate petrecerile noastre îşi propun să aducă pe chipurile celor mici bucurie, zâmbete şi veselie, pentru că ne dorim să mulţumim orice client, indiferent de vârstă. Cu noi, petrecerile de orice fel se transformă în sărbători de neuitat pentru copilul dumneavoastră!

Locul de joaca unde poți scapa de toate grijile

Intreg spatiul de joaca este acoperit cu pardoseala speciala din placi de cauciuc granulat de 4 cm grosime, care furnizează o suprafață sigura pentru mers si pentru joaca, sunt moi si călduroase, antiderapante si, cel mai important, protejează copii si absorb foarte bine șocurile la impact. Toate echipamentele de joaca sunt fabricate in tari europene, au certificate de conformitate si respecta standardele europene cu privire la siguranța si sănătatea utilizatorilor si a mediului înconjurător.

Unde ne găsiți

Locație: Drumul Cooperativei 78-82, București, sector 5, in interiorul complexului New Residence