loc de joaca copii in bucuresti
REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA
Stimati clienti,
Prezentul regulament se aplica persoanelor care intra la locul de joaca, respectiv copiilor si insotitorilor acestora. Prin intrarea la locul de joaca, acceptati toate prevederile prezentului regulament.
VA RUGAM SA IL CITITI SI SA EXPLICATI PREVEDERILE ACESTUIA COPIILOR PE CARE II INSOTITI, PRECUM SI INVITATILOR DUMNEAVOASTRA.
Societatea IT AVANTAJ CONCEPT SRL NU VA Fl RESPONSABILA pentru nicio consecinta rezultata din nerespectarea regulilor de ordine interioara cat si de folosire a spatiului.
Prezentul regulament se aplică tuturor utilizatorilor locului de joacă, iar prin accesul în locul de joacă utilizatorii se obligă să respecte prevederile acestuia.
Reguli generale:
 
1.     Accesul la locul de joacă este permis doar în sosete sau în botosei de unică folosinţă.
2.     Nu este permis accesul cu băuturi alcoolice tari;
3.     Gazdele sunt obligate să respecte în totalitate intervalul de timp alocat, respective 10 – 13, 10 – 14 sau 16 – 20. FIecare 30 minute extra rămase în spaţiu se taxează cu 200 lei.
4.     Pentru pregătirea petrecerii există un termen de 30 minute înaintea petrecerii și maxim 30 minute pentru eliberarea spațiului după petrecere;
5.     Nu este permis accesul copiilor care prezinta simptome de boli contagioase;
6.     Copilul care intra la locul de joaca va fi in permanenta supravegheat de adultul care il insoteste. Greenlandia nu se face raspunzatoare pentru accidentele petrecute in incinta sa, cauzate de nerespectarea regulilor de utilizare a jucariilor din spatiul de joaca sau de neglijenta adultilor insotitori;
7.     Pentru distrugere sau orice deteriorare a spatiului sau echipamentelor prin murdarire, patare, zgariere, rupere, smulgere, lovire, responsabilitatea achitarii contravalorii pagubelor revine insotitorului;
8.     Se pot folosi doar echipamentele audio din spatiul de joaca (boxa portabila), nu este permis accesul cu alte dispozitive audio din exterior;
9.     Nu este permisa intrarea la locul de joaca cu animale de companie;
10.   Gazdele evenimentul vor semna regulamentul de ordine interioara in ziua evenimentului;
 
Reguli in „Zona de joaca” si „Zona de mese”:
 
1. Jucariile din zona de joaca (trambulina, tobogane, piscina cu bile etc.) se adreseaza doar copiilor cu greutatea de maxim 25 kg.
2. Adultii insotitori sunt obligati sa isi supravegheze in permanenta copiii si sa ii conduca la toaleta, atunci cand este cazul. Este obligatorie pastrarea curateniei si respectarea normelor igienico-sanitare.
3. Alimentele si bauturile sau utilizarea produselor care pateaza sunt permise doar in zona de mese, sub atenta supraveghere a insotitorului, NU si in zona de joaca acoperita cu mocheta.
4. Este interzisa intrarea copiilor in zona de joaca cu telefonul mobil, aparate audio cu fire, lanturi lungi in jurul gatului, brose cu ac si alte obiecte care ar putea reprezenta un pericol pentru purtator sau ceilalti copii.
5. In timpul jocului in piscina cu mingi, capul copiilor trebuie sa fie intotdeauna la suprafata. Copiii nu au voie sa arunce cu mingi in afara zonei de joaca sau sa se arunce peste mingi.
6. Supraveghetorii au rol de supervizare generala a locului de joaca si nu a fiecarui copil in parte. Reprezentantul GreenLandia va supraveghea modul de desfasurare al activitatilor, insa acesta nu isi asuma responsabilitatea pentru:
a) certurile, loviturile, accidentele si relatiile dintre copii;
b) accidentele, lovirile provocate de nerespectarea de catre copii a regulamentului, a regulilor de utilizare a jucariilor, din neatentia copiilor, cauzate de problemele de sanatate psihica si motricitate ale copiilor sau din neglijenta adultilor insotitori.
7. Va rugam sa va supravegheati bunurile personale. Greenlandia nu se face raspunzatoare pentru obiectele personale pierdute, furate sau deteriorate in incinta sa;
8. Orice reclamație ulterioară datorată încălcării regulilor mai sus menționate, nu va fi luată în considerare și nu poate produce efecte juridice.